0,00

Winkelwagen

OVER MIJ

Ik ben Laura De Winter, familie fotograaf. Na mijn studies Photo Design zocht ik uit wat ik wou gaan doen. Het krijgen van een zoontje (Morris) zorgde ervoor dat ik deze weg verder insloeg. Ik hou van mensen fotograferen en na ontelbare foto's van onze Morris besloot ik ook anderen te fotograferen. 

FOTOGRAFEER IK BINNENKORT OOK JOUW MOMENTEN OM TE KOESTEREN? 
NEEM CONTACT OP

OVER MIJ

Ik ben Laura De Winter, familie fotograaf. Na mijn studies Photo Design zocht ik uit wat ik wou gaan doen. Het krijgen van een zoontje (Morris) zorgde ervoor dat ik deze weg verder insloeg. Ik hou van mensen fotograferen en na ontelbare foto's van onze Morris besloot ik ook anderen te fotograferen. 

FOTOGRAFEER IK BINNENKORT OOK JOUW MOMENTEN OM TE KOESTEREN? 
NEEM CONTACT OP

Wat mijn klanten zeggen

 • Julie Deraedt

  Heel fijne fotoshoot! We waren helemaal op ons gemak en mijn zoontje was volledig in zijn element met Laura. Blij verrast waren we door de fantastische collectie foto's die we mochten ontvangen. Aanrader!
 • Anaïs De Winter

  Reeds drie fotoshoots achter de rug met Laura. Een echte aanrader als je houdt van natuurlijke foto's. Zij brengt echt rust in je gezin waardoor je stralende spontane foto's creëert. Bedankt om je werk met zoveel passie uit te voeren! Je voelt het, ziet het aan de foto's en straalt het ook uit. Ik kijk al uit naar een nieuwe shoot met jou als TOP-fotograaf!
 • Eline Bogaert

  WAUW, wat prachtige foto’s en een fantastische fotograaf. We voelden ons direct op ons gemak tijdens de fotoshoot. Alle foto’s zijn zo spontaan getrokken zonder echt veel poseren. Indien ons dochtertje het wat lastig had gaf laura ons de tijd en zelf deze foto’s zijn enorm mooi.
 • Elisa Bultynck

  Heel ongedwongen sfeer tijdens onze fotoshoot. Met 2 kindjes voelde het soms hectisch aan maar dit is absoluut niet te zien in het resultaat. Fantastisch hoe Laura omgaat met kindjes. Dit zorgde voor heel spontane en mooie foto’s, wat niet altijd evident is met een puberende 3 jarige! En wat een snelheid, al na 1 dag kregen wij het prachtige resultaat te zien. Wij raden Laura zeker aan voor een familiefotoshoot!
 • Lieselot Arnout

  Een echte aanrader als je houdt van natuurlijke, spontane foto's. Laura is een sociale fotograaf waarbij je je direct op je gemak voelt. Gedurende de shoot geeft ze tips of zegt ze spontane zaken waardoor die spontaniteit in de foto’s weer naar boven komt. Bedankt om je werk met zoveel passie uit te voeren! Je voelt het, ziet het aan de foto's en straalt het ook uit. We kijken al uit naar een nieuwe shoot met jou.
 • Saga Van Der Linden

  Laura is fantastisch om mee samen te werken. Wij hebben enorm leuke fotosessie achter de rug, waarvan de resultaten heel mooi zijn! Ze weet ook de kinderen volledig mee te krijgen in de shoot , wat leuk is als ouder. Wij zullen in de toekomst zeker nog beroep doen op haar.
 • Laura Willems

  In 1 woord SUPER! Laura kent haar werk door en door. Wij zijn zo dankbaar dat wij Laura hebben gevonden om onze trouwdag vast te leggen. Het zijn stuk voor stuk geweldige foto's! Danku voor alles!

Boek een shoot

EEN FOTOSHOOT BOEKEN? HEB JE VRAGEN? CONTACTEER MIJ!
NEEM CONTACT OP
@DEWINTERLAURAFOTOGRAFIE
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down