0,00

Winkelwagen

Hi, Ik ben Laura

Ik kick op emoties van de puurste soort. De connectie tussen personen die elkaar lief hebben op tal van momenten in hun leven vastleggen is mijn uitlaatklep, mijn definitie van perfectie. Ik heb mijn hart verloren aan fotografie en videografie en wil dit graag met iedereen delen!
Neem contact op
Ik heb samen met mijn vriend een zoontje van vier jaar. Mijn allergrootste liefde, mijn drijfveer om alles te geven wat ik in mij heb en mij dromen na te jagen zodat ook hij later zijn dromen kan najagen.
Neem contact op

Wat mijn klanten zeggen

 • Laura is een fotografe dat met hart en ziel haar passie voor wonderlijke momenten op beeld vast legt. Haar spontaniteit alleen al stelt je instant gerust bij een fotoshoot, no stress, go with the flow, leuke babbels en samen lachen maken het nog zo veel leuker dan het al is! Na enkele dagen ontvang je al de beelden van de shoot, een super snelle service en wat zal je overdonderd zijn met de aller mooiste foto’s dat je je kan inbeelden. Zó spontaan, warm, liefdevol, teder, … Adembenemend & zó prachtig! We deden reeds 3 shoots met Laura en we kunnen haar enkel maar aanraden 🧡
  Nele Dewaele
 • Wij kwamen aan met een hongerige en een huilende baby dus de eerste halfuur moest ik hem voeden en hem kalmeren, het geduld dat Laura hiervoor had vond ik echt speciaal. Zelfs tijdens de shoot deed ze er alles aan dat ons babytje kalm bleef om de beste foto’s te hebben. Wij kwamen van Brussel speciaal voor haar naar Wetteren en het was het zeker waard!
  Melis Zorsu
 • Wat een leuke ervaring om bij Laura de gezinsshoot te laten doen. Hoewel mijn man en zoon niet echt voor het maken van foto's zijn is de shoot zo goed meegevallen! Niets geforceerd, gewoon een leuke ontspannen sfeer met prachtige foto's als herinnering! Ook wanneer ons jongste dochtertje moe begon te worden en eigenlijk geen zin meer had in het maken van de foto's kon Laura haar met enkele leuke trucjes toch aan het lachen brengen! En hoe geweldig was het om zo snel de foto's doorgestuurd te krijgen!?! Echt een absolute aanrader! Wij koesteren alvast deze mooie beelden die Laura voor ons zo mooi kon vastleggen! Heel erg bedankt Laura voor deze mooie ervaring!
  Femke
 • Ik volgde Laura al even op instagram. Helemaal verliefd op haar stijl van foto´s. Ik boekte een familie fotoshoot met twee jonge kinderen. Laura is fantastisch met kinderen. Lukas, 9 maand was doodop maar toch is ze erin geslaagd om prachtige foto's te nemen. Overgeefsel, een norse baby of peuter die niet meer op de foto wil, niets is te moeilijk of te veel gevraagd. Ik hoopte op 10 mooie foto's, maar nee. Ze zijn echt allemaal stuk voor stuk prachtig. 1000x bedankt.
  Erlinde De Spiegeleir
 • Gewoonweg: geweldig! Wij als niet zo fotogenieke mensen hebben alleen al genoten van de shoot zelf! Laat staan nu de foto’s toekrijgen is nóg meer genieten, wow! Laura stelde ons snel op ons gemak, liet ons op een zeer spontane manier bezig zijn, nam de tijd om kennis te maken met ons zoontje en om lachjes op zijn gezichtje te toveren. Meer dan genoeg afwisseling om ieder samen of apart in beeld te nemen. Ons ziet Laura binnenkort met ons 4-tjes zeker en vast terug!
  Rani Maes

Boek een shoot

EEN FOTOSHOOT BOEKEN? HEB JE VRAGEN? CONTACTEER MIJ!
NEEM CONTACT OP
@DEWINTERLAURAFOTOGRAFIE
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down