0,00

Winkelwagen

Enkele Tips

Eerst en vooral nogmaals bedankt voor het boeken van een fotoshoot. Ik hoop dat je super tevreden bent van het resultaat. Als je iets deelt van de shoot online, aarzel dan niet om mij te taggen op Instagram of Facebook. Als je me even volgt wordt dat heel erg gewaardeerd. 

Een Google/Facebook review is daarnaast ook heel tof, zo kunnen andere mensen ook zien wat ze mogen verwachten als ze mij boeken. 

Backups
Probeer zo snel mogelijk een backup te maken van de foto's. Je maakt best 3 backups op verschillende plaatsen. Zo ben je zeker dat je foto's nooit verloren gaan. Check zeker en vast dat je de high resolution beelden gedownload hebt en niet de web versie, zo heb je de foto’s in de hoogste kwaliteit. Vanaf de foto’s afgeleverd zijn kan ik zelf niet instaan voor het bijhouden van al jullie foto’s vandaar de grote verantwoordelijkheid voor jezelf om ze heel goed op te slaan. Na een jaar duurt het downloaden van de foto’s langer.

Kwaliteitsverlies

Hou er rekening mee dat wanneer je foto's via sociale media of andere kanalen doorstuurt dat er groot kwaliteitsverlies optreed. Deze beelden kan je dan ook best niet meer gebruiken voor andere toepassingen zoals afdrukken, heropslaan,.. 

Kleuren

Kleur is een heel subjectief onderwerp, zowel op verschillende schermen als bij afdrukken kan het kleur verschillen. Hou hier ook rekening mee. Ik bewerk op een neutraal scherm hiervoor, maar je telefoon, computer,.. kan daar van afwijken. 

Filters
Gebruik nooit filters of zwart-wit overlays om foto's later te bewerken. De foto's zijn bewerkt in mijn stijl waarvoor er gekozen is. Filters plaatsen in volgens auteursrecht niet toegestaan. 

Raadplegen Gallerij

Zolang ik dit platform gebruik voor de oplevering van foto's kan je deze hier ook op raadplegen. Maar zoals aangegeven in stap 1 download en backup je de foto's best zo snel mogelijk. Als je je wachtwoord van de gallerij vergeten bent kan je op 'vergeet wachtwoord' klikken, zo kan je een nieuw wachtwoord aanmaken. 

Albums

Wil je graag een album bestellen na de shoot, dan kan dit zeker, ze zijn voorzien van een linnen cover en een titel op de kaft is mogelijk. Nogmaals bedankt, en hopelijk tot de volgende shoot. 

Boek een shoot

EEN FOTOSHOOT BOEKEN? HEB JE VRAGEN? CONTACTEER MIJ!
NEEM CONTACT OP
@DEWINTERLAURAFOTOGRAFIE
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down